Klaar voor een geweldige avond waarbij écht muziek centraal staat? Puur genieten van muziek en een geweldige stem! Met trots kunnen wij als team Rockstanbul in samenwerking met Ajda Entertainment aankondigen dat Halil Sezai op 3 december 2016 zal optreden in Amsterdam!

Halil Sezai is geboren in 1979 en heeft tot heden veel successen geboekt. De populaire zanger heeft in 2012 “de beste zanger” prijs overhandigd. Daarnaast is de zanger actief in de filmwereld, zo heeft Halil Sezai in 2014 zijn eigen film geproduceerd en in 2015 plaats genomen in de meest succesvolle film “Incir Receli”.

Halil Sezai zal deze avond met zijn derde solo album “Ervah-i Ezel” spetteren. Het album bevat alle gouden nummers die van jong tot oud bekent zijn. Daarnaast zullen natuurlijk zijn bekende hits als “Isyan, Paramparca, Duyanlar duymayanlara” en nog veel meer zeker aan bod komen.

De aandacht is groot voor de populaire zanger, hierdoor is de keuze gevallen om dit spectaculaire concert te houden op de Melkweg in Amsterdam. Een geweldige locatie met een geweldige artiest! Ons kaartverkoop is gestart op 20 oktober via de website www.ajda.nl.

Wees er snel bij want op = op!

Infolijn: 06 21 71 71 22